Cabin Zero – Perfect Luggage for Plane Travels

the-passport-stamp-cabin-zero-bag-blog-18

ENG: Hello my dear travelers! I have special post and a special deal for you today! Today, I have the honor to present you the best plane travel bag ever! As you can see it from the caption, it’s Cabin Zero bag! As soon as I saw and than, got this bag, I was delighted! This is definitely the perfect bag for airplane travels. 

The idea for this bag started during one trip in India in 1993, when the designers realized that there’s no good bag for travels that you can take it in you plane cabin with you. So, they decided to create one for them and for all true travelers around the world. So, this bag was inspired by travels for travelers. 

We all struggle with airlines rules and restrictions when it comes to dimensions and the weight of our bags. This bag is perfectly made for cabin sized bag, so you do not need to worry at all. The name of this bag brand, represent its crucial features-  CABIN SIZED, ZERO HASSLE”! 

I was looking for a long time for lightweight backpack with zippers that are secure, and for a bag that is yet, small enough to be take in cabin with me. When I started this collaboration with Cabin Zero, I was so happy! It’s an honor to work with this amazing brand and share something special with you! We decided to give you a discount of 10%, if you decide to buy Cabin Zero bag! All you have to do is to go to Cabin Zero website and use my discount code THEPASSPORTSTAMP and you will get 10% off for the entire order!!! You can use this discount code until May 29. 

For the end of this post, I want to share one quote I found on Cabin Zero website and it goes like this… ” Every trip is a new adventure. Don’t let the luggage hold you back!”I hope you’ll like today’s post and my new Cabin Zero bag! When you buy your own, let me know your impressions in the comments below! 😉 

the-passport-stamp-cabin-zero-bag-blog-1

SRB: Pozdrav, dragi moji putnici! Danas imam poseban post i specijalnu poslasticu za vas! Danas, imam čast da vam predstavim najbolju torbu odnosno ranac za putovanja avionom. Kao što ste mogli već da vidite iz naslova, u pitanju je Cabin Zero torba! Čim sam ugledala, a potom i dobila ovu torbu, bila sam oduševljena! Ovo je definitivno najbolja torba za putovanja avionom i to sam želela da podelim sa vama! 

Ideja za ovu torbu nastala je na jednom putovanju u Indiju, sada već davne, 1993. godine. Kreatori ove torbe shvatili su da ne postoji torba koja je savršena svojim dimenzijama i težinom za putovanja avionom, da ne postoji torba koa je dovoljno jaka i praktična da izdrži sve što jedno putovanje ili avantura nosi sa sobom. Stoga su odlučili da sami osmisle i plasiraju na tržište torbu koja će ispunjavati sve ove uslove. Cabin Zero torbe su torbe koje su inspirisane putovanjima i namenjene su putnicima. 

Svi se borimo da spakujemo sve što smo želeli a da opet ispoštujemo pravila avio kompanija koja propisuju određene dimenzije za prtljag. Ova torba je savršenih dimenzija, za kabinski prtljag, stoga ne morate uopšte da brinete. Sam naziv brenda bio je inspirisan osnovnim karakteristikama torbi,  CABIN SIZED, ZERO HASSLE”

Dugo sam tragala za laganom torbom rancem, koja će biti osigurana i dobro zatvorena, kvalitetna a opet da se uklapa u sve standarde avio kompanija. Kada sam pokrenula saradnju sa Cabin Zero kompanijom, bila sam oduševljena. Čast mi je da sarađujem sa jednom ovakvom kompanijom a još mi je draže što mogu sa vama da podelim specijalnu poslasticu koju imamo za vas. U koliko se odlučite da kupite jednu od Cabin Zero torbi, dobićete 10 % popusta na celokupnu kupovinu, ukoliko budete koristili moj kod za popuste THEPASSPORTSTAMP. Sve što treba da uradite jeste da odete na sajt Cabin Zero kompanije, izaberete svoju torbu i iskoristite kupon za popust. Popust važi do 29. maja. 

Za kraj ovog posta, želim sa vama da podelim jednu misao koju sam pročitala na sajtu Cabin Zero i ona glasi… ” Svako putovanje e nova avantura. Ne dozvolite da vas prtljag sputava” ! Nadam se da vam se dopada moja nova Cabin Zero torba! Kada kupite svoju Cabin Zero torbu, ostavite vaše utiske u komentarima ispod! 😉 

My travel essentials (4)

the-passport-stamp-cabin-zero-bag-blog-3

the-passport-stamp-cabin-zero-bag-blog-5

the-passport-stamp-cabin-zero-bag-blog-15

the-passport-stamp-cabin-zero-bag-blog-10

the-passport-stamp-cabin-zero-bag-blog-9

the-passport-stamp-cabin-zero-bag-blog-6

the-passport-stamp-cabin-zero-bag-blog-17

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s