Planning, Travelling and Keeping memories…Minino Planners

LRM_EXPORT_20171018_142821

SRB: Dragi moji, danas imam poseban post za vas. U saradnji sa Minino Planerima, želela sam da vam predstavim njihove predivne planere za putovanja i venčanja. Specijalizovan planer za putovanja je nešto što sam dugo tražila i konačno sam ga našla i dobila mnogo više nego što sam očekivala. Kada bih ja pravila svoj planer sigurno bih neku od ovih stavki zaboravila ali Minino planer za putovanja ima bukvalno sveee!Oduševila sam se detaljima na koje su mislili tvorci ovog planera, obuhvativši,sve segmete putovanja, od planiranja do uspomena i fotografija. U prvom delu nalaze se odeljci u kojima možete zapisati datum putovanja, hotel, prevozno sredstvo, ali i spiskovi za sve vaše potrbštine, od odeće i obuće do časopisa, knjiga i lekova. Dakle, svaki segment planiranja i pakovanja je pokriven tako da ne morate brinuti da ste zaboravili nešto, samo krenite redom po spisku i štiklirajte jednu po jednu stavku. Drugi deo planera obuhvata period tokom i posle vašeg putovanja. Ovde možete zapisati uspomene, zabeležiti sve divne, nezaboravne trenutke i zalepiti fotografije koje ste slikali tokom vašeg putovanja. Jako mi se dopala ova ideja, jer je u ovo digitalno doba potrebno malo dobrih, starih, odštampanih fotografija i rukom ispisanih uspomena. Ovajdeo predstavlja lični dnevnik sa putovanja što ovom planeru daje neku toplinu i romatniku što ga razlikuje od svih ostalih planera koje možemo naći na tržištu. u planeru za putovanja ima mesta za 5 putovanja tako da ovde možete isplanirati svoje letovanje, zimovanje, jesenje i prolećno putovanje ali na primer putovanje za svoj rođendan, godišnjicu braka ili Novu godinu. Prvo putovanje koje ću ja isplanirati pomoću Minino planera će biti najverovatnije moje novogodišnje putovanje.

Što se tiče planera za venčanja, Minino tim je bio toliko divan da mi je poklonio i ovaj planer. Zaista sam se oduševila i jako sam im zahvalna na tome!Naime, moja najbolja drugarica planira svoje venčanje za sledeće leto  a ja kao zaljubljenik u planiranje venčanja sam njen stručni konsultant! Oduvek sam volela planiranje venčanja, čitavu gužvu oko organizacije ali i kreativni deo koji je najbitniji u celoj ovoj priči. Pre nekoliko godina, imala sam ideju da otvorim svoju agenciju za organizaciju venčanja i događaja i tokom tog perioda se potpuno zaljubila u ovaj kreativni i haotični proces. Sada su se moji planovi promenili ali sam i dalje ostala amaterski “organizator venčanja” kada je potrebno mojim prijateljima i porodici. Dakle, da skratim priču, imenovana sam za stručnog konsultanta i kao takvoj mi je potreban adekvatan planer. Mlada ne može na sve da misli, ali zato sam tu ja i moj Minino planer za venčanja. U ovoj planeru je obuhvaćen ceo proces planiranja venčanja i perioda posle venčanja. Vodilo se računa o svim detaljima od veridbe, dekoracije, poklona za kumove, naravno restorana, matičara, venčanice, odela, ali i medenog meseca i poklona koji će mladenci dobiti.

Dakle, sve što mi treba kako bi pomogla svojoj prijateljici da ima svoje venčanje iz snova jeste malo naše kreativnosti i ovaj fenomenalni planer. Kada sam pokazala ovaj planer, Maji, budućoj nevesti, ostala je bez reči! Nije ni znala da ovako nešto postoji! Ono što je najlepša stvar kod ovog planera jeste što on posle venčanja ostaje kao divna uspomena mladencima na najsrećniji dan njihovog života!

Ukoliko vam je potreban planer za vaše sledeće putovanje kao meni ili planer za venčanje kao mojoj prijateljici, posetite sajt Minino Planera i poručite sebi svoj primerak. Na njihovom sajtu, Instagram i Fejsbuk profilu možete pogledati njihove proizvode i izabrati planer koji vam se najviše dopada. Pored ovih planera možete pronaći planere za mame i devojke ali i “skinuti” besplatno listu stvari za planinarenje, mesečni ili nedeljni plan obroka, plan obroka na putovanju, spisak stvari za putovanje.

Iskreno se nadam da vam se dopadaju ovi fantastični planeri i današnji post. Jedva čekam da čujem vaše komentare i sigurna sam da ste već izabrali svoje primerke.

Hvala divnom Minino timu na ovim predivnim planerima! 

—G. Flaubert

ENG: Hello my lovelies! You all know how obsessed I am with planning, especially with travel planning. I love my travels to be planned to the details, I have found the perfect travel planner- Minino travel planner. These planners are unfortunately available only on Serbian but I wanted to share this amazing design with you. Lovely people who work in Minino planners sent me travel planner and wedding planner, considering that my best friend is getting married next summer and this is the perfect moment to start planning their wedding. Maybe this information will be new for you, but in some point of my life, I wanted to become a wedding planner. My goals have changes with time, but my love for wedding organization still stands. I love wedding decorations, keeping everything in order and above I love how creative and beautiful this whole process is. So, knowing how much I love this and that I’m really an expert, my best friend Maja asked me to help here planning her wedding. This planner was the exact thing we needed. Minino wedding planner consists of numerous checklists for every segment of your wedding so you wouldn’t forget something. When I saw it, I was impressed who detailed it is. And when I showed it to Maja, she was, literally, speechless.

But, the main reason why I started collaborating with this brand was their remarkable travel planner or notebook. Minino Travel Diary as I like to call it, has everything you need to plan the best trip ever and don’t worry about anything. You trip will be perfectly plan, taking care of all the details like transport, where to stay, what to see, eat, drink, where to go, who to call etc. Also in the first part of the travel planner, you have lists for all you necessities, like clothes, shoes, bags, medicines, magazines, books…The second part of the planner is designed to be more like a travel diary. There you can write all your memories and beautiful moments from your trip and also put some photos you took there. So, It’s basically, 2 in 1, travel planner and a diary.  There are 5 sections for 5 trips, so you can plan there your summer and winter vacation, spring and autumn city breaks and maybe your birthday trip. It’s up to you. I think, the first trip I’m going to plan with Minino Travel Planner is my New Years trip. I can wait to choose my destination and start planning.

LRM_EXPORT_20171018_140234

Dear Minino team, thank you so much for these planners! 

My travel essentials (4)

*Sponsored post / Sponzorisan post 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s