My fitness routine

kjhjkhkjh

ENG: I have to admit  really wasn’t that into working out before! I’ve always worked out for some period and that I would quit. So, this time, I paid annual membership fee in the gym and decided that this year will be my transformation year! I will work out for my health, to achieve some goals I settled for myself when it comes to physical appearance.

I exercise in the gym 4-5 times a week. I start my workout session with warm up, by riding a bike for 15 minutes. Than it’s time for exercises for legs, but, abs, chest, arms. For the end it’s time for some stretching and I finish my fitness routine for a day. I’ve been working out for a month, and so far I satisfied with my progress. When it comes to my diet, it almost the same as before. I reduced the amount of bread I eat and I drink a lot more water, than I did before. Also, I been drinking a lot of nature juices.

In the past, I’ve been working out at home, using Cindy Crawford’s DVD ” Shape your body”. It’s amazing for home workouts, but also I do a lot of these exercises while working out in the gym. So, no matter if you are working out at home or at gym, I recommend you to watch this DVD and exercise together with Cindy. These video are from early 90’s but the reason I’m doing these exsercies today, is simple! They are simply amazing! All you need is a chair and a battle of water and you good will. The fitness experts say that it takes 4 weeks for you to notice the differences, 8 weeks for your friends and family to see it and 12 weeks for the rest of the world.

In the collage below, I wanted to share with you some of my fitness role models. As you can see, they are Beyonce, Cindy Crawford, Candice Swanepoel, Gisele Bündchen, Jennifer Lopez…

Spring is finally coming! It’s time for changes! It’s time to move and start working on yourself! I wrote this post to inspire you, and I hope I did!

sindi-kraford-vezbe-za-o

SRB: Moram da vam priznam da ranije nisam toliko bila zainteresovana za vežbanje i fitness. Nekako sam bila lenja što se toga tiče. Uvek bih vežbala određeni period a onda jednostavno prestala bez nekog dovoljno dobrog razloga. Ovog puta rešila sam da uplatim godišnju članarinu u teretani i da ova godina bude godina mojih promena! Vežbaću ne zbog toga kako bih izgledala dobro na nekog događaju, već zbog  svog zdravlja, kako bih postigla svoje ciljeve što se tiče mog fizičkog izgleda. 

Odlazim 4-5 puta nedeljno u teretanu. Trening počinje zagrevanje od 15-20 minuta vožnjum bicikle ili steperom. Onda krećem sa vežbama za noge i zadnjicu, pa potom za stomak i na kraju grudi i ruke. Na kraju sledi rastezanje i zadovoljstvo zbog ispunjenog dnevnog zadatka. Vežbam u teretani već mesec dana i jako sam zadovoljna svojim dosadašnjim napretkom. Što se tiče ishrane, smanjila sam unos ugljenih hidrata i pijem dosta vode i prirodnih sokova.

Ranije sam vežbala kod kuće uz DVD Sindi Kraford “Oblikujte svoje telo”. Ovaj DVD je odličan za vežbanje kod kuće ali ja dosta vežbi iz njenog programa radim na svojim treninzima u teretani. Tako da, bez obzira da li vežbate kod kuće ili u teretani, preporučujem vam da vežbate zajedno sa Sindi. Ovi programi za vežbanje snimljeni su početnom devedesetih ali ja ih i danas praktikujem jer su jednostavno odlični. Sve što vam je potrebno je stolica, flaša vode i vaša dobra volja i odlučnost. Stučnjaci kažu da je potrebno 4 nedelje da vi primetite promene na svom telu, 8 nedelja da vaša okolina i porodica to primete a 12 nedelja da to primete svi ostali.

Na kolažu ispod teksta videćete neke moje idole i uzore kada je reč o fitnesu i motivaciji za vežbanje. Neke od njih su Bijonse, Sindi Kraford, Žizel Bundšen, Dženifer Lopez…

Proleće dolazi! Vreme je za promene! Vreme je da se pokrenemo i počnemo da radimo na sebi! Napisala sam ovaj post kako bih vas inspirisala i nadam se da sam uspela u tome!

PicMonkey Collagejlo

My progress so far! 🙂

PicMonkey Collage

Advertisements

2 thoughts on “My fitness routine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s